Aktuelt og nyheder 2016

27.12.2016
 
ALMA har fået et godt hjem, tak til Per der tager sig så godt af hende nu :-)
 
15.11.16
 
Vi mangler akut et hjem til Alma,  som er en kærlig, sød og nem tæve på 5 år. Alma er en rigtig god familiehund, meget rolig af en welsh at være og meget let at have med på kortere og længere ture (har være med familien i bl.a.  Tyskland og Holland). Ring og hør nærmere 20 72 82 11. Vi søger en familie, der ikke har andre hunde, som har tid til gode gåture, der vil give hende den  opmærksomhed hun fortjener, og hvor hun måske også  gerne kunne komme med på jagt en gang i mellem. Tidligere hundeejer, gerne welshejer foretrækkes.  
Alma, 4 år på billedet
Der er billeder længere nede på siden med Alma på jagt.
 
18.09.16
 
I dag var vi på udstilling i Ballerup med Lukas og Nora. Lukas blev placeret som 3. BH med Res. CACIB, og Nora, der var med for første gang, var meget ivrig over den store oplevelse, så hun hoppede rundt som en kanin, hun fik Excellent og blev. 1. vinder af junior klassen.
 
I medens var Thomas på andejagt med Alma, som fik apporteret et par ænder. Carsten havde Kiwi med, som også var heldigt at apportere et par ænder til gryden. 
 
 
04.09.2016
Vi har modtaget rapport fra Balu's ejer Rikke, som har været på Spanielklubbens Gold Cup i weekenden. I går gav den irske dommer Balu (Lloer's Amber Moon) CAC og 2. bedste han. Stort tillykke, vi er stolte over jer. I dag blev det til Excellent uden CK, fra den ungarske dommer, men Balu er ikke så langt fra Championtitlen. Klø på :-D 
 
 Balu aka Lloer's Amber Moon og Rikke Fuks
 
03.09.2016
 
Thomas Carsten og Asger var sammen på 1. andejagt med tre oplagte hunde: Alma, Kiwi og Ronja på 12 år ! Alle fik hentet ænder hjem i dag. Her er de dygtige hunde:
 
  
      
 
030716
 
Lørdag tog vi til Århus og gik tur. Overnattede i Sabro og udstillede Lukas søndag. Det gik lige som håbet. Første udstilling om formiddagen fik Lukas Reserve-cert og blev 2BH. Så spændende var det om eftermiddagen, vi skulle mindst have CK for at være med om Certet. Det gik lige som det skulle, Lukas blev BH2 og fik certifikat og der der med  blev han Dansk Champion DKCH i en alder af 2 år og 10 dage.
  
   
 
 
 
 
Lilly søger ny kærlig familie - Lilly har nu fået en ny familie og en hundesøster Welshen Sussi
 
Lilly er lige blevet 2 år, hun er en aktiv, glad, kælen og kærlig hund. Hun søger en familie med hundeerfaring, gerne tidligere welshejere.  Hun er noget reserveret over for fremmede, og ikke vild med at hilse på andre hunde. Derfor er det vigtigt, at vi finder et hjem, hvor der er ro og god tid til Lilly og i fredelige omgivelser, meget gerne på landet. Andet hund i familien ingen hindring.    
 
Henvendelse til Camilla Kragh 21 60 04 00, eller Charlotte 20 72 82 11.
 
   
 
 
Hvalpetræf blev denne gang holdt i strålende sol, så vi krøb ind under elmetræet, et sted der var lidt luftigt. Hundene fik leget, løbet, pustet og nogle fik også badet. Børn og voksne fik kage, frugt, kaffe og saft. En smuk og hyggelig eftermiddag i haven med dejlige hunde og mennesker. Alders presidentfruerne Ronja til venstre og Taya til højre fylder tolv i september. De hører ikke så godt længere, men trives stadig fint. Lidt flere billeder fra dagen her->
 
 
I pinsen var vi ud over fodbold turnering på Falster, også på DKK kredsudstilling i Køge. Maya blev bedste Baby og toppen var, at Lukas blev Bedst i racen og fik CAC. Nu mangler han kun et CAC mere for at blive Dansk Champion. 
 
 
 
Lukas - Lloer's All That Jazz BIR                 Fannie blev BIM tillykke.
Youtube video af vores hunde på marken, bemærk Lukas rejser to agerhøns til sidst (lige i det hvalpen forsvinder fra søgeren).
 
03.04.2016
 
Den sidste markprøve i foråret blev afviklet på Juellund v. Haslev. der var 10 spaniels i begynder klassen og ën i åben klasse. Lukas var den sidste hund i begynderklassen, men det var værd at vente på. Fem bestod begynder prøven, her i blandt Lukas som fik en 2. præmie, det kan vi kun være meget tilfredse med. Vi har en ægte dual purpose dreng, det er vi rigtig stolte af.  
 
 
 
18.03.16
Der ventes hvalpe i Dragør medio maj, se mere på Hvalpe >>
 
 
14.03.16
 
I går kom Christina og jeg hjem fra et par dage i England, hvor vi besøgte Crufts udstillingen. Der var tilmeldt 206 WSS hvilket var rekord høj tilmelding, vinder blev en svensk hund Multi ch Welfords Jesmond Waterfall "Jason", der var handlet af Meghan Bassel fra kennel Statesman, Jason har været en tur i USA og havde meget stor succes i udstillingsringen derovre. Tillykke til alle i team Jason. Der var en enkelt dansk hund med Multich Amica Adara Beatrice, hun vandt Working Class, stort tillykke til hende. Bea er datter af vores gamle han Remee. Dommer var Julie Revill, kennel Julita, som jeg har kendt siden jeg fik min første welsh. Vi fik også lejlighed til at tage ud og spise sammen bagefter udstillingen.
 
 
 
 
 
 
07.03.2016
Alle "drengene" er flyttet fra reden i dag, Maya-pigen bliver hos os. Det er vi lidt nede over, men de små gode drenge har alle fået nogle fantastiske, søde, nye ejere, som vi regner med at se lídt mere til fremover. Flere af os skal til træning samme i Spanielklubben på hvalpehold. Det bliver muntert og lærerigt ........
 
06.03.16
Micki har fået et nyt godt hjem, det er vi glade for på begge familiers vegne.
 
05.03.16
Lukas var på udstilling lørdag, her blev han 3. BH med R-Cert. På udstillingen var også hans lille søn Visco med i baby klassen. En fin og meget glad hvalp, han blev bedste hvalp i racen.
 
16.01.16
 
Hvalpene er født, se under Hvalpe .....
 
04.01.2016
 
Micki .....
 
WSS han på 4 år søger nyt blivende hjem. Vi håber at finde en kærlig familie uden småbørn. I må meget gerne være erfarne hundeejere og gerne tidligere welshejere. Micki har været lidt på jagt og han har været på udstilling én gang, hvor han fik Certifikat. Micki bor i Hillerød, men grundet særlig omstændigheder er familien nødt til at finde et nyt hjem til ham. Ring til Jesper og Louise på 24 65 80 06.  Flere billeder her:  MICKI
 
 
 
 
 
 
Charlotte og Thomas Schütt | 4620 Havdrup - Denmark | Tlf.: +45 20728211 | kennel@lloer.dk