Aktuelt og nyheder 2017

 
 
 
Mona var med på sin første udstilling i Herning første weekend i november, hvor jeg samtidig arbejdede i DKK's information. Hun var en stjerne og en vildbasse, men det arbejdes der på. Thomas træner hende på hvalpehold og hun er dygtig, men når den ikke lige står på træning, så er hun en bandit. Udstillingsmæssigt er hun så fin, hun fik to lyserøde rosetter med hjem bedste baby begge dage.
 
Her er et billede, ikke fra udstillingen men taget 2 måneder senere.
 
  
 
Hvalpetræf for Noras hvalpe i oktober, en af de få dage hvor solen tittede frem :-)
 
 
 
 
01.05.17
 
I går var der udstilling i Roskilde og Milo, Lloer's Serious Moonlight, var på sin første udstilling og klarede det rigtig fint, han fik EXC og blev nr. 3 i Junior klassen. Lukas, DKCH Lloer's All That Jazz fik R.CACIB og blev 3. BH. Vi fik desværre ikke taget billeder. 
 
Buddy, Lloer's Across The Universe, som bor i Tyskland, har fået lavet HD-foto og har A2, dejlig besked fra Berlin. Der er nu 6 ud af 7 hvalpe HD fotograferet fra kuldet, alle med super resultat -  A og B hofter.
 
  Buddy
 
 
 
28.03.17
 
I februar blev Maya og Milo HD fotograferet begge med godt resultat B til Maya og A til Milo. Øjenlysning af Maya og Nora blev foretaget for godt 14 dage siden også med fint resultat.
 
Nu forventer vi at parre Nora inden længe med C.I.E NORDCH Billben's Bra Vibrationer. 
 
    
 
 
11.1.17
 
Jeg arbejder hjemme i dag. Gad vide om Nora også ligger der når vi ikke er hjemme?
 
Vi forventer et kuld hvalpe til sommer med Nora som mor.
 
 
 
 Her er et par søde heste som vi også er glade for:
 
 
 
 
 
Charlotte og Thomas Schütt | 4620 Havdrup - Denmark | Tlf.: +45 20728211 | kennel@lloer.dk