Aktuelt og nyheder

 
 
05.07.21
 
Dejlig livlig unghund født her i slutningen af november skal desværre omplaceres i nyt kærligt, blivende hjem. Her kan du læse om Frida: 
 
Vi søger et nyt hjem til vores dejlige Welsh Springer Spaniel hvalp, Frida på 7 måneder, da vi ikke længere kan give stabile rammer, grundet ændrede familie forhold. Vi søger en aktiv familie, gerne med børn, der er vant til racen (måske har en i forvejen), og ønsker en livlig hund, med stort jagtinstinkt. Hun er påbegyndt skudtræning, overstået hvalpemotivation i spanielklubben og har stor interesse for jagt, og vi søger dermed også en familie der kan opfylde dette behov. Vi ønsker at give hende stabile rammer, og en ny familie, der vil elske at få en firbenet ven ind i familien. Vi kan kontaktes på +25599100 eller på louiseqvortrup@gmail.com
 
14.03.21
 
Hvalpene er flyttet og her er ret tomt, men vi ser frem til foråret og en lettelse af coronarestriktionerne.... Vi har ingen planlagte kuld forløbig. 
Kuldet har fået en side under Hvalpe ->  Tidligere Kuld, Kuld 19. 
 
05.01.21
 
Alle hvalpe født den 23. november 2020 er reserverede/solgt.
 
 
10.09.20
Vi har planer om hvalpe sidst på året 2020. 
 
I er velkommen til at kontakte os pr. mail om kommende planer. 
Læs mere her:  - Hvalp fra os
 
 
 
 
 
JUBILÆUM
 
 
Vi har 20 års jubilæum som kennel/opdrættere i 2020. Det er ind til videre blevet til 17 kuld på tyve år, alle skønne hvalpe har fået dejlige familier og har et godt hundeliv. Vi er nået der til, at nogle af de første hvalpe vi fik er døde nu, og nogle af deres ejere er nu på nummer 2 hvalp fra os, det glæder os rigtig meget, at vi har kunne give dem en ven for livet, og at de er vendt tilbage for at få en ny bedste ven. Tak til alle vores super hvalpekøbere for at tage jer så godt af vores afkom!. 
 
Nico fra Finland på 13 år hører vi stadig jævnligt fra, og Calvin og Charlie på 11 år dem ser vi et par gange om året tll trimning. 
 
Charlotte og Thomas Schütt | 4620 Havdrup - Denmark | Tlf.: +45 20728211 | kennel@lloer.dk