Hvalp fra os

 
 
 
 
 

Vi stiller store krav til os selv som opdrættere, og vi stiller også nogle krav til hvalpekøbere. Vores hvalpe skal have et optimalt hundeliv hos en familie, der er helt klar til at bruge den tid det kræver, at have en aktiv spaniel som familiemedlem. Det er mange år frem i tiden, så det skal være velovervejet. Brug lidt tid på at se Dansk Kennel Klub's "DVD" her på nettet om køb af hvalp, den giver en masse gode råd til kommende hundeejere om anskaffelse af hvalp, se den her >>  (Vidoen er desværre fjernet fra Youtube, i samme hug som danske musikvideoer) Læs de anbefalede bøger før du/I anskaffer en welsh hvalp. 

Som regel aftaler vi et besøg, hvor vi snakker om Welsh Springerens egenskaber og behov, familiens forventninger til racen, og familiens hverdag, fritid og om hvilke aktiviteter de planlægger at bruge tid på sammen med deres hund. Vi forventer at hvalpekøbere f.eks. går til hvalpetræning, at de har en indhegnet have, og at de sørger for, at hvalpen får de rette betingelser i opvæksten og fremover. I tilslutning til besøget skriver vi evt. op til en hvalp fra det kommende kuld, hvis der stadig et ønske om en Welsh Springer, og forventninger stemmer overens mellem os.

Når vi opdrætter et kuld hvalpe er der ikke noget, der er overladt til tilfældigheder. En parring kan sagtens være planlagt med en bestemt hanhund et år forud. Kombinationen skal passe sammen og forældrene til de kommende hvalpe skal supplere hinanden på bedste vis. Med det mål at få nogle harmoniske, glade, sunde og ikke mindst smukke hvalpe.

Lige efter hvalpene er født kontakter vi dem, der er skrevet op på vores venteliste. Omkring 4-ugers alderen er både mor og hvalpe klar til at modtage besøg fra deres kommende familier, og man er selvfølgelig meget velkommen til at følge hvalpene og komme her flere gange. Hvalpekassen >> opdateres jævnligt med billeder, så alle kan følge med i hvalpenes udvikling. I takt med hvalpene bliver større introduceres de gradvist til alle de ting, som er normal hverdag i de fleste familier; lyde, børn, andre hunde, bilkørsel mv, så de er så velforberedte på livet efter de trygge hvalperammer her. 

De nye hvalpeejere kan se frem til at få en glad, tillidsfuld og livlig hvalp, der har haft optimale forhold, er velpræget og velsocialiseret, vant til børn og mange aktiviteter omkring sig. Hvalpen er fodret med kvalitetsfoder og har fået ormekur min. 2 gange. Helbredsundersøgelse, vaccination og chipmærkning foretages af vores dyrlæge inden afhentning, og der medfølger bl.a. en startpakke til hvalpe, kvalitetsfoder, stambog, pasningsvejledning og købsaftale. 

NB: Vi forventer til gengæld at alle tegner en hundesygeforsikring på hvalpe køb hos os. Det skal altid være muligt, at få hunden behandlet hos en dyrlæge uanset ejerens aktuelle økonomisk situation. 

 Læs flere detaljer om vores opdræt under Kennel >>

     

Charlotte og Thomas Schütt | 4620 Havdrup - Denmark | Tlf.: +45 20728211 | kennel@lloer.dk